Udskiftning af tag

Vi varetager hele processen, når du skal have udført renovering af tag

Professionel tagudskiftning

Står du overfor en tagrenovering? Vi sikrer en glidende proces i høj kvalitet – indenfor aftalt tid og pris. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af tag.

Er dit tag begyndt at vise tegn på slid, eller ønsker du et bedre indeklima eller måske en lavere energiregning? Et utæt tag kan nemlig også have stor betydning for luftfugtigheden og måske skal du bruge alt for meget energi på at opvarme hjemmet om vinteren.

Efter gældende regler er det ofte tilfældet, at bygningen også skal efterisoleres. Vi hjælper med hele processen og står altid klar med rådgivning, hvis du har brug for det.

Vi hjælper bl.a. med alle typer af bølgeeternit, ståltage og betontegl. Kontakt os hvis du har spørgsmål til udskiftning af tag eller ønsker at drøfte dit tagprojekt, så tager vi en uforpligtende snak.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Se vores anmeldelser

På Trustpilot

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os i dag

Faglig ekspertise og erfaring

Vores proces starter med en grundig gennemgang af dit nuværende tag for at vurdere den bedste løsning. Herefter tilbyder vi en skræddersyet løsning, der bedst muligt også matcher dine ønsker.

Med Sjællands Tagteknik kan du forvente, at alt fra materialer og håndværk er af højeste standard. Vores mere end 20 år i branchen betyder, at vi kan tilbyde dig kompetent vejledning og sikre dig et godt resultat – hver gang.

Vores fornemmeste opgave er at sikre din tilfredshed, og vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have undervejs.

Er det tid til et nyt tag?

Kontakt Sjællands Tagteknik for et uforpligtende tilbud – ring til os på 60 80 50 40, skriv til info@sj-tagteknik.dk, eller udfyld vores kontaktformular, så vi vender retur.