Tagrens

Vi sikrer et solidt resultat til den aftalte pris

Vedligehold dit tag med tagrens

Søger du en professionel løsning til rensning af dit tag? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper både privat og erhverv.

Sjællands Tagteknik er dedikeret til at levere professionel tagrens og vedligeholdelse over hele Sjælland samt Lolland og Falster. Et velholdt tag beskytter din ejendom, men bidrager også til dets æstetik og ejendomsværdi, og regelmæssig vedligeholdelse er vigtig for at forlænge dit tags levetid.

Inden vi starter arbejdet, kører vi ud til dig og måler op, tjekker om der bør foretages nødvendige udskiftninger, og herefter sikrer, at alle skruer er efterspændte ordentligt osv. Herefter udfører vi selve tagrensen, og skal taget males efterfølgende, klarer vi den også.

Vi tilbyder også algebehandling når vi udfører tagrens.

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Se vores anmeldelser

På Trustpilot

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os i dag

Høj kvalitet og tilfredse kunder

Vores erfaring strækker sig over mere end 20 år, hvor vi har arbejdet med både private husejere og erhvervskunder.

Hos Sjællands Tagteknik går kundetilfredshed hånd i hånd med den kvalitet, vi leverer – uanset hvilken type kunde eller opgave, vi står overfor. Vi kan altid stå inde for vores resultater, og vores store erfaring sikrer, at vi kan overlevere projektet inden for både aftalte tid og pris.

Skal vi hjælpe med tagrens?

Har du brug for professionel tagrens eller algebehandling? Lad Sjællands Tagteknik tage hånd om opgaven. Ring til os på 60 80 50 40 eller skriv til info@sj-tagteknik.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender tilbage til dig hurtigst muligt.