Isolering

Spar på varmeregningen ved at efterisolere Deres loft.

Hulmursisolering

Hulmursisolering bruges til at forbedre en bygnings termiske ydeevne ved at fylde hulrummene i væggene med isolerende materiale. Den mest almindelige type isolering, der anvendes til dette formål, er glasfiber, selv om der også kan anvendes andre materialer som cellulose, stenuld og polystyren. Installation af hulmursisolering kan bidrage til at reducere energiomkostningerne og gøre et hjem mere behageligt at bo i.

Loftisolering

Isolering af loftet er en af de mest effektive måder at isolere dit hjem på og spare på energiomkostningerne.

Den fungerer ved at fange varmen i loftsrummet og forhindre, at den slipper ud gennem taget. Loftsisolering fås i en række forskellige materialer, herunder glasfiber, stenuld og cellulose. Det kan installeres selv eller af en professionel.

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os i dag

Isolering

Vidste du at de fleste danske huse faktisk er underisolerede. Hvis De vil opnå en større reduktion af din CO2-udledning og varmeudgiften , er efterisolering det allerførste, De bør tænke på.

Især hvis Deres hus er fra før 1985, kan isoleringen ofte være meget sparsom. Deres hus skal være velisoleret. Få derfor efterisoleret, før De gennemfører andre energibesparelser såsom solvarme eller jordvarme. Hvorfor betale for varme hvis det alligevel ikke bliver i huset.

Mange er blevet overrasket over, hvor mærkbart behageligere husets indeklima bliver oven på en efterisolering. Ud over det behalige indeklima vil De undgå kold træk og skimmelsvamp. Desuden forbedrer en efterisolering husets handelsværdi og vedligeholdelsestilstand.

Når De får lagt ekstra isolering på dit loft, kan De typisk reducere din varmeregning med 15-20% samtidig med at De opnår et varmere hus. Varmen fordeler sig også bedre i huset alene fordi varmen nu bliver der hvor varmen er tiltænkt Særligt i ældre huse er der som regel meget store gevinster at hente ved efterisolering. Ældre danske huse er generelt underisolerede.

Bestiller De en efterisolering hos sj-tagteknik vil vi udlægge yderligere 200 millimeter som efterisolering af Deres loft. Ønskes der mere isolering end de 200 millimeter, kan dette selvfølgelig også aftales.

Ring allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på Tlf 60 80 50 40. Vi kører på hele Sjælland samt Lolland/Falster.