Tagmaling

Tagmaling giver nyt liv og beskytter samtidig dit tag bedre

Professionel tagmaling

Vi udfører professionel tagmaling efter dit tag har fået tagrens, og vi leverer altid holdbare og pæne resultater til den aftalte pris. Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

Er det tid til at forny dit tags udseende og beskyttelse? Vi hjælper både private boligejere og erhvervskunder.

Tagmaling skaber et pænt visuelt udtryk, men spiller en afgørende rolle i beskyttelse mod vejr og vind. En investering i tagmaling er derfor også en investering i din ejendoms værdi og tagets holdbarhed. Hos Sjællands Tagteknik garanterer vi et professionelt resultat.

Vi kører over hele Sjælland samt Lolland og Falster.

FørEfter

Vi er godt anmeldt

Hvad siger vores kunder?

Se vores anmeldelser

På Trustpilot

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os i dag

Mere end 20 års erfaring

Uanset omfanget af dit projekt, så garanterer vi resultater, der møder dine forventninger. Vi forpligter os til at levere til aftalt tid og pris, hvilket sikrer en problemfri proces for dig som kunde.

I mere end 20 år har vi hjulpet både privatpersoner og erhvervskunder med tagløsninger i alle afskygninger. Vores dedikation til altid at levere kvalitet og skabe høj kundetilfredshed betyder, at vi altid overleverer et stykke arbejde, som vi selv kan være stolte af.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at hjælpe med dit tagprojekt. Kontakt os på 60 80 50 40 eller via mail på info@sj-tagteknik.dk, så tager vi en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.