Nyt tag

Kvalitet og kundetilfredshed – til den aftalte pris

Vi lægger nyt tag i bedste kvalitet

Står du overfor at skulle have nyt tag på din ejendom? Vi hjælper med opgaver i alle størrelser. Kontakt os allerede i dag, så laver vi et uforpligtende tilbud.

Med Sjællands Tagteknik får du en professionel montering i et solidt resultat. Vi tilbyder montering af:

  • Bølgeeternit
  • Ståltag
  • Betontegl

Bølgeeternit er en mere tidløs løsning, der kombinerer holdbarhed med et pænt udseende, mens ståltag er en mere moderne løsning, der sikrer lang levetid. Betontegl er kendt for sin robusthed og evne til at modstå det danske vejr.

Vi kører på hele Sjælland samt Lolland og Falster.

Skal du bruge et tilbud?

Kontakt os i dag

Hvorfor vælge os?

Hos Sjællands Tagteknik leverer vi arbejde af høj kvalitet, der møder vores kunders forventninger. Vores tilgang til hvert projekt er altid grundig og velovervejet – fra det indledende møde, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dit specifikke behov, til den endelige montering.

Vi vægter vores kundetilfredshed højt og arbejder altid for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse, når du vælger os til at montere nyt tag. Uanset den løsning du vælger, sikrer vi, at resultatet bliver præcis, som du ønsker, og har du brug for rådgivning og vejledning, kan du altid tage fat i os.

Lad os tage en uforpligtende snak

Vi står altid klar til at hjælpe med Bølgeeternit, ståltag og betontegl. Kontakt os på 60 80 50 40, så tager vi en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på info@sj-tagteknik.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.